Вијести

Пратите најновије вијести везане за нашу установу

Tuesday, 22 January 2019 09:21

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

Written by
Rate this item
(0 votes)

Министарство просвјете и културе проводи Програм за дјецу у години пред полазак у школу који ће се у 2019. години реализовати у просторијама наше Установе, у периоду од 1. марта до 31. маја и трајаће сваки радни дан по три часа. Програм је намјењен за дјецу која нису полазници цјеловитог развојног програма предшколског васпитања и образовања, тј. која нису уписана у предшколску установу, а која ће до 01. септембра 2019. године, имати навршених шест година.

Овим путем Предшколска установа дјечији вртић „ПАТРИЈАРХ ПАВЛЕ“, обавјештава родитеље да рок за пријаву дјеце почиње 21. јануара и траје до 6. фебруара 2019.године. Захтјев за упис се може преузети у просторијама Установе, ул. Змај Јовина бб, Источно Ново Сарајево, а пријаве се подносе код педагога Установе, сваким радним даном од 09:00 до 14:00 часова. Уз пријаву дјеце родитељи су обавезни приложити родни лист дјетета (образац без ограничења рока трајања), као и љекарско увјерење о здравственој способности дјетета, уз које је потребан и уредан брис носа, грла и столице.

Програм за дјецу у години пред полазак у школу је бесплатан, а обавезно је осигурање дјетета од посљедица несретног случаја по цијени 2 КМ. Број мјеста је ограничен, те ће се пријем вршити до попуне капацитета.

Управа.

Read 2404 times Last modified on Tuesday, 12 February 2019 13:02